Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ فروش اقساطی ایرانخودرو تحویل فوری ۳۰ روزه طرح جدید خودروساز‌ها برای فروش محصولاتشان است. شاید فکرکنید وقتی پسوند اقساط در این طرح استفاده می‌شود، یعنی ایرانخودرو کلی به فکر کم‌پولی مشتریانش است. درحالی که پیش‌پرداخت ثبت نام در این طرح تقریبا ۹۰ درصد کل قیمت فروش مصوب ماشین‌ها است و برای ۱۰ درصد باقی مانده، ایرانخودرو یک فقره چک صیاد با تاریخ یک سال آینده دریافت می‌کند که سود آن تقریبا ۳۱ درصد است! شاید فکر کنید بعد از خرید ماشین در طرح فروش اقساطی ایرانخودرو تحویل فوری ۳۰ روزه می‌توانید با فروش آن در بازار آزاد کلی سود به جیب بزنید، در حالی که این ایده عملی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراکه خودروساز تا یک سال یعنی تا پایان تاریخ چک و تسویه حساب نهایی، این خودرو را در رهن خود نگه می‌دارد و عملا شما صاحب خودرو نیستید و نمی‌توانید آن را به شخص دیگری واگذار کنید.
طرح فروش اقساطی ایرانخودرو تحویل فوری در اطلاعیه تحت عنوان فروش فوری تنظیم بازار به روش اعتباری معرفی شده و از ساعت ۱۱ صبح امروز سه‌شنبه ۴ تیرماه ۹۸ آغاز می‌شود. در این طرح چهار خودرو پژو ۴۰۵ SLX، پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز، سمند EF۷ دوگانه‌سوز و پژو ۲۰۷ دنده‌ای به مشتریان این شرکت عرضه می‌شود.
تنها مشتریانی می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کنند که چک‌های طرح سامانه صیاد را داشته و هیچ چک برگشتی در سابقه‌شان وجود نداشته باشد. همچنین مشتریان نمی‌توانند مبلغ چک را قبل از تاریخ مقرر به ایرانخودرو پرداخت کنند تا سند ماشینشان از رهن ایرانخودرو خارج شود و بتوانند آن را بفروشند. چراکه در اطلاعیه ایرانخودرو آمده: «همچنین فک رهن سند خودرو زودتر از موعد چک‌ها برای کلیه محصولات این بخشنامه امکانپذیر نخواهد بود.»

پژو ۴۰۵ SLX؛ ۶۱ میلیون با چک ۹ میلیونیایرانخودرو از ساعت ۱۱ امروز سه‌شنبه چهارم تیرماه ثبت‌نام برای طرح فروش اقساطی پژو ۴۰۵ SLX با تحویل ۳۰ روزه را آغاز می‌کند و قرار است برای آن مبلغ ۶۱ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان اول کار و یک چک شش میلیون و ۱۳۰ هزار تومانی برای یک سال آینده دریافت کند. قیمت مصوب فروش این محصول ۶۷ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان است و این یعنی ایرانخودرو شش میلیون و ۶۱۰ هزار تومان باقی‌مانده را با سود سالانه ۳۱ درصد از مشتریانش دریافت می‌کند! قیمت پژو ۴۰۵ SLX امروز در بازار ۸۴ میلیون تومان است.
پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز؛ ۵۹ میلیون با چک هشت میلیونیقیمت مصوب فروش برای پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز ۶۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان است. طرح فروش اقساطی ایرانخودرو تحویل فوری ۳۰ روزه این خودرو را با ۵۹ میلیون و ۱۹۰ هزار تومان پیش‌پرداخت و یک عدد چک هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی به مشتریان می‌فروشد. پول پیش پرداخت که برای طرح فروش اقساطی ایرانخودرو تحویل فوری در نظر گرفته شده تنها شش میلیون و ۳۹۰ هزار تومان اختلاف دارد و این یعنی ایرانخودرو برای دریافت چنین مبلغی در یک سال آینده سود ۳۱.۴ درصدی دریافت می‌کند. پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز در بازار با قیمت ۸۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
سمند EF۷ دوگانه‌سوز؛ ۶۷ میلیون با چک ۹ میلیونیقیمت سمند EF۷ دوگانه سوز امروز در بازار رقمی حدود ۹۳ میلیون تومان است. قیمت فروش مصوب سمند EF۷ دوگانه‌سوز آنطور که در اطلاعیه طرح فروش اقساطی ایرانخودرو تحویل فوری آمده، ۷۳ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان است. حالا ایرانخودرو در طرح جدیدش می‌خواهد این خودرو را با پیش پرداخت ۶۶ میلیون و ۷۴۰ هزار تومانی با موعد تحویل ۳۰ روزه به مشتریانش عرضه کند. این شرکت برای هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان باقی مانده، یک چک یک‌ساله با مبلغ ۹ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان از مشتریان دریافت می‌کند. یک محاسبه ساده نشان می‌دهد سود دریافتی از این مابه‌تفاوت هفت میلیونی ۳۱.۳ درصد است.
پژو ۲۰۷ دنده‌ای؛ ۸۷ میلیون با چک ۱۲ میلیونیتنها خودرویی که با رنگ‌های متنوع و غیر خنثی مثل آبی کاسپین و قرمز دوپوششه در طرح فروش اقساطی ایرانخودرو تحویل فوری به فروش می‌رسد، پژو ۲۰۷ دنده‌ای است که قمیت امروز آن در بازار حدود ۱۲۸ میلیون تومان است. قیمت مصوب فروش این محصول ۹۶ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان است و مشتریان می‌توانند با پیش پرداخت ۸۷ میلیون و ۳۱۰ هزار تومانی آن را با موعد تحویل ۳۰ روزه ثبت‌نام کنند. ایرانخودرو برای ۹ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان باقی مانده، یک چک صیاد با تاریخ یک سال بعد و مبلغ ۱۲ میلیون و ۳۸۰ هزار دریافت می‌کند که سود آن تقریبا ۳۱.۲ درصد است. برچسب ها: ایرانخودرو

منبع: خرداد

کلیدواژه: ایرانخودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

«شورای آتلانتیک» نوشت: ایران در مسیر جایگزینی روسیه به عنوان صادرکننده پیشتاز تسلیحات قرار دارد، به همین دلیل ایالات متحده نیازمند یک استراتژی مشخص برای مقابله با این روند است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟